• 033 - 800 9898
  • info@drplus.be
  • Limburgbaan 34, Hilversum
Gezondheid
Pijnbeheersing met Guna injecteerbare ampullen

Pijnbeheersing met Guna injecteerbare ampullen

Invoering

Ongeveer 25-35% van de wereldbevolking heeft medische behandeling nodig voor reumatische aandoeningen.

In geïndustrialiseerde landen wordt ongeveer 40-50% van de totale bevolking getroffen (het percentage is hoger vanwege een sedentaire levensstijl, voedingsgewoonten, levensstijlkeuzes, enz.). Er is niets meer invaliderend dan pijn, en patiënten zijn bereid verschillende pijnbehandelingsprotocollen te ondergaan, al dan niet conventioneel, om moeilijke pijnsymptomen en -sensaties te verlichten.

Veel patiënten kunnen geen allopathische geneesmiddelen (NSAID’s) gebruiken of hebben te maken met tijdelijk gebruik van NSAID’s.

Een bijzonder onderscheidend en innovatief kenmerk van Guna Injectable Medicines for Pain Management is dat ze zijn ontworpen met inachtneming van de wetten van acupunctuur/neuroreflexologie.

Als een naald in een acupunctuurpunt, activeren Guna Injecteerbare Geneesmiddelen voor Pijnbehandeling reflexreacties, waardoor chemische pijnstillers vrijkomen, anders dan het intrinsieke effect van een enkel bestanddeel dat in elk homeopathisch preparaat wordt geselecteerd.

Het therapeutische effect is onmiddellijk bij acute en progressieve pijn en constant bij chronische pijn. De werking van homeopathische microdoses (X;C) heeft geen nadelige bijwerkingen, vermijdt tolerantierisico’s en overbelasting van farmacologische katabolieten in de celmatrix en organen.

Guna-medicijnen voor pijnbestrijding

Guna Pain Management Injectables, bedacht in het Research Study Centre van GUNA Laboratories na een intensieve onderzoeksstudie, kunnen worden beschouwd als een nieuwe grens voor de behandeling van gewrichts-, artrose- en myofasciale pijn. Deze geneesmiddelen zijn geformuleerd volgens de meest recente kennisverwervingen op het gebied van Neurologie en Fysiologie. Hun structuur combineert 20 jaar ervaring in homeopathische pijnbestrijding en acupunctuur met een geavanceerde formulering.

Waarom u Guna Injectables zou moeten gebruiken voor pijnbestrijding?

Guna Injecteerbare Geneesmiddelen voor Pijnbestrijding zijn homeopathische injecteerbare geneesmiddelen die zijn geregistreerd voor intramusculaire, subcutane of intradermale injectie en zijn geregistreerd bij de FDA.

Guna Injecteerbare geneesmiddelen voor pijnbestrijding zijn met name onderzocht voor mesotherapie of intramusculair gebruik. Hun speciale formulering, gebaseerd op de wetten van de homeopathie (verdunning en potentiëring van het ruwe ingrediënt), geeft deze geneesmiddelen de volgende voordelen:

Geen lokale of algemene allergische reacties
Geen nadelige bijwerkingen op korte en lange termijn
Geen contra-indicaties
Veilig gebruik tijdens de zwangerschap
Geen interactie met andere medicijnen
Optimale interactie met andere Guna injecteerbare geneesmiddelen voor pijnbestrijding

Wil je dit kopen? Kijk dan hier