• 033 - 800 9898
  • info@drplus.be
  • Limburgbaan 34, Hilversum
Gezondheid
Acupunctuur Nijmegen: om de pijn te verlichten

Acupunctuur Nijmegen: om de pijn te verlichten

De specialisten in acupunctuur in Nijmegen kunnen je erg goed helpen, en dat bij sterk uiteenlopende klachten. Dit van de grotere aandoeningen en chronische ziektes, tot aan relatief kleinere klachten en tijdelijke klachten. In heel erg veel gevallen kunnen de specialisten in acupunctuur in Nijmegen je in elk geval van de ergste pijn af helpen. Je kunt prima een beroep doen op de specialisten in acupunctuur in Nijmegen naast het gebruik van voorgeschreven medicijnen en naast reguliere behandelingen. 

Dan doe je een beroep op de specialisten in acupunctuur in Nijmegen

Zoals gesteld kun je in heel erg veel verschillende gevallen een beroep doen op de specialisten in acupunctuur in Nijmegen. Welke gevallen dat precies zijn, is te lezen op een lijst van de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie. Zelfs als je te maken hebt met bijvoorbeeld kanker, chronische ziekte of anatomische afwijkingen zou je een beroep kunnen doen op de professionals in acupunctuur in Nijmegen. Zij kunnen niets doen aan genoemde aandoeningen, maar kunnen wel helpen als er sprake is van pijn. Ook kan het de vermoeidheid enigszins wegnemen. 

Bekijk de lijst van de Wereldgezondheidsorganisatie

Op de lijst van de WHO staan ontzettend veel zaken waarbij je een beroep zou kunnen doen op de specialisten in acupunctuur in Nijmegen. De lijst is eindeloos lang en gaat over zowel fysiek als mentaal ongemak. Heb je te maken met bepaalde allergie├źn of ervaar je klachten aan de borst? In die gevallen doe je altijd en nooit tevergeefs een beroep op de specialisten in acupunctuur in Nijmegen. Het is verder zo dat steeds meer mensen die klachten aan de gewrichten hebben kiezen voor acupunctuur. Het gaat dan zeker om gewrichtsklachten als stijfheid, bewegingsbeperkingen, artrose, reuma, krampen, nek- en rugklachten en spierreuma, waarmee nog slechts het topje van de ijsberg benoemd is. 

Ook kinderen kunnen prima in Nijmegen terecht bij bepaalde klachten

De specialisten in acupunctuur in Nijmegen kunnen vrouwen helpen die te maken hebben met menstruatieklachten, overgangsklachten en pijnlijke borsten, terwijl ook hoofdpijn en aanverwante klachten verholpen kan worden door de professionals in Utrecht. Wist je overigens dat je ook in Utrecht terecht kunt met kinderen? Mocht jouw zoon of dochter dus te maken hebben met hoest, verkoudheid, astma, bronchitis, keelontsteking, buikpijn, bedplassen en slaapproblemen, wacht dan niet langer en klop aan bij de mensen in Utrecht. Zij kunnen ook jouw kinderen echt helpen bij genoemde klachten. 

Ook als sprake is van mentale stoornissen

Acupunctuur kan je zeker ook helpen als sprake is van bepaalde mentale stoornissen. Je moet dan denken aan veel dromen, hyperventilatie, rusteloosheid, angst, veel huilen en wanneer je een gebrek aan energie voelt. Ook als sprake is van verslaving kan acupunctuur je helpen. Het gaat dan bijvoorbeeld om rookverslaving eetverslaving, alcohol- en drugsverslaving. En hiermee hebben we nog slechts een fractie van alle klachten benoemd wanneer acupunctuur je van dienst kan zijn. En voor de naalden die gebruikt worden hoef je ook al niet bang te zijn. Ze zijn heel dun en worden pijnloos op specifieke plekken in het lichaam aangebracht. 

Bezoek onze website om direct een afspraak te maken!